Lager ned, Cryptos op

Større aktieindekser er faldet i dag, da markedet ser ud til at være lidt utilfreds med Jerome Powell, der nægter at presse banker til at videreføre lave renter.

På en pressekonference onsdag spurgte banker kun 1,4 milliarder dollars til små og mellemstore virksomheder ud af en ekstraordinær fond på 600 milliarder dollars, sagde Powell, at bankerne er nødt til at låne ud til solvente virksomheder.

Havde det ikke været for dette debakel, ville du tro, at markederne noget havde ønsket politikken med endeløs pengetryk, men hvis disse penge ikke finder vej til mor og far, ville økonomien måske ikke helt komme sig så meget som det kunne.

Det kan også være simpelt hen, at aktierne er steget de sidste par dage, og Dow er ikke langt væk fra alle tiders høje tid, så en lille nedgang er måske, hvad du ville forvente.

Eller som nogle spekulerer, tager nogle måske overskud fra aktier og lægger dem i kryptoer.

Bitcoin og eth er lidt varme igen, især defi, der vender hoveder lige nu. Så risiko- og belønningsberegningen kan meget vel have ændret sig for nogle aktieinvestorer.

Eth er lidt førende igen, selvom der er lidt bordtennis med bitcoin, men der er nu et nyt defi-forhold, som vi har forsøgt at finde ud af.

Formentlig er der ikke nok data, i det mindste fra bare observation, men på mellemlang sigt føjes defi bullishness eller mangel på det tydeligt ind i eth, fordi du har brug for eth for at deltage i defi for netværksgebyrerne.

Derfor bringer defi sandsynligvis nye penge direkte ind i eth, men på kort sigt, og vi taler om timer, er der ikke et indlysende forhold til Uniswap, for eksempel stiger betydeligt, mens eth ikke er steget så meget.

Dette kan skyldes, at Uniswap har showet lige nu, og derfor er enten ny fiat eller crypto ‚fiat‘ tydeligt primært til det, med et mere en observatør måske.

Du ville tro, at den nye Uniswap-værdi ville finde vej til eth, i det mindste delvist, hvor der generelt synes at være et supplerende forhold.

Disse interne kryptofaktorer gør enhver sammenhæng eller mangel på det med aktier en kompliceret analyse, fordi de indtil nu blev set for at bevæge sig sammen.

Det kan ændre sig til en vis grad og i det mindste midlertidigt, fordi der sker meget nye ting i dette rum, og derfor kan dette rum godt være lidt mere bullish end aktier.

Cryptos foder dog også på en eller anden måde aktier, fordi de mere og mere er et indgangspunkt for seje og smarte mennesker, der ønsker at investere eller handle, med kryptoer, der giver et kursus for mange om finansiering og investering og aktiver, hvilket til sidst fører til en bedre forståelse af aktier, obligationer og resten, og således bliver et barn finansmand.

Vi ville naturligvis ikke forvente, at bedstefædre værdsætter denne nye værdiskabelse, og hvordan det gavner økonomien betydeligt, så de er udelukkende fokuseret på at styrke aktier, men kryptoer har uden tvivl større magt til at ændre den generelle atmosfære mod optimisme, fordi de er mere ejede af almindelige mennesker.

Comments are closed.

Post Navigation