Offentlig handlet firma kjøper $ 150.000.000 i Bitcoin, sier Holding BTC Superior til å holde amerikanske dollar

Etter MicroStrategy og Squares fotspor investerer Bitcoin gruveselskap Marathon Patent Group nå en stor del av sin reserve i BTC.

Marathon kjøpte BTC til en verdi av 150 millioner dollar til litt over $ 31 000 dollar i Bitcoin Billionaire ifølge en pressemelding fra selskapet.

Sier Merrick Okamoto, Marathons styreleder og administrerende direktør

“Ved å kjøpe Bitcoin til en verdi av 150 millioner dollar, har vi akselerert prosessen med å bygge Marathon til det vi mener er det de facto investeringsvalget for enkeltpersoner og institusjoner som søker eksponering mot denne nye aktivaklassen.

Vi tror også at det å holde en del av våre egne reserver i Bitcoin vil være en bedre langsiktig strategi enn å holde amerikanske dollar, i likhet med andre fremtidsrettede selskaper som MicroStrategy. ”

MicroStrategy eier nå omtrent 70 784 BTC verdt mer enn 2,25 milliarder dollar i skrivende stund, ifølge CoinMarketCap. Square har kjøpt 4.709 BTC til en verdi av rundt 148 millioner dollar.

Okamoto bemerker at Marathon har inngått kontrakt om å kjøpe 103.060 gruvearbeidere som forventes å være fullt utplassert i første kvartal av regnskapsåret 2022.

Sier administrerende direktør

“Hvis alle gruvearbeidere var i drift i dag, basert på Bitcoin-nettverkets nåværende vanskelighetsgrad, ville vi produsere omtrent 55-60 bitcoins per dag. Imidlertid, ved å utnytte kontantene våre for å investere i Bitcoin nå, har vi forvandlet vårt potensial til å være en ren investering til en realitet. ”

Comments are closed.

Post Navigation